Η φωτιά στην Αττική είναι εκτός ελέγχου. Νέα μεγάλη αναζωπύρωση υπάρχει στο Κρυονέρι προς την Εθνική οδό. Οι φλόγες έχουν κυκλώσει τον οικισμό.

Νέα μεγάλη αναζωπύρωση υπάρχει στο Κρυονέρι, λίγο μετά τις 11:15 το πρωί της Παρασκευής, με την φωτιά στην Αττική να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Οι φλόγες είναι τεράστιες, εκρήξεις ακούγονται συνεχώς επειδή στην περιοχή υπάρχουν μετασχηματιστές, ενώ οι μαύροι καπνοί φαίνονται από τεράστια απόσταση.

Η φωτιά έχει κυκλώσει το Κρυονέρι από την πάνω πλευρά, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Στην περιοχή φτάνουν κι άλλα πυροσβεστικά οχήματα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Δείτε συγκλονιστικά βίντεο από το Κρυονέρι

Στις παρυφές της Δροσοπηγής βρέθηκε η κάμερα του MEGA όπου στο βουνό πίσω από το Κρυονέρι σημειώνονται συνεχείς εκρήξεις.

Στην πλάτη του χωριού η αναζωπύρωση είναι μεγάλη. Ένα ελικόπτερο επιχειρεί από αέρος.

Οι αστυνομικοί υπολογίζουν ότι στο σημείο βρίσκεται το Τατόι. Η πυροσβεστική δεν επιβεβαιώνει την εν λόγω πληροφορία.

Ο αέρας είναι πολύ δυνατός και η αστυνομία προσπαθεί να ελέγξει την κυκλοφορία.

Νέα αναζωπύρωση και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Να τονίσουμε ότι νέα αναζωπύρωση υπάρχει και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Ακούγονται και εκεί εκρήξεις, ενώ οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο απομακρύνουν τα τηλεοπτικά συνεργεία και όποιον άλλο βρίσκεται στο σημείο. Μέσα στον οικισμό βρίσκονται οι φλόγες. Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τα βενζινάδικα που υπάρχουν στην περιοχή.

Δείτε βίντεο από την Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr