
Φωτιά και στο Λασίθι – Σε ύφεση, μετά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Φωτιά ξέσπασε στο Καστέλι Φουρνής Λασιθίου. Σε ύφεση, μετά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Φωτιά ξέσπασε στο Καστέλι Φουρνής Λασιθίου στις 11:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση 12 οχημάτων της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστους λόγους σε χορτολιβαδική έκταση, ελέγχθηκε άμεσα από τις τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και τους 23 πυροσβέστες.
Η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση, χωρίς να έχει απειλήσει κατοικημένες περιοχές, οικίες ή εγκαταστάσεις.
Στην περιοχή δεν πνέουν άνεμοι, όμως όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ από το Συντονιστικό της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, «ο βαθμός επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιών είναι σε βαθμό 4 και 5 σε όλη την Κρήτη, με αποτέλεσμα οι πολίτες να πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση για τυχόν εστίες, να τηρήσουν όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί και να μην κινηθούν ασκόπως, δεδομένου ότι την Παρασκευή οι συνθήκες θα είναι ακραίες».
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Καθοριστικό βήμα για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα
- Μουσείο Μπενάκη: Η ελληνικότητα, η ιδέα, ο άνθρωπος
- «Η γη της ελιάς»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Κουτσούμπας για τις άρσεις ασυλίας: Από τη μία το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ και από την άλλη ο λαός χωρίς εισόδημα



