Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιώργος Γιασημάκης, μίλησε τις πρώτες πρωινές ώρες χαρακτηρίζοντας «πολύ δύσκολη» τη κατάσταση που επικρατεί στις Αφίδνες αυτή τη στιγμή.
«Η φωτιά είναι περιμετρικά και έχει αρχίσει και καίει δίπλα ακριβώς στα σπίτια του χωριού. Στο σημείο επικρατεί ένα ελαφρύ αεράκι. Η φωτιά κατευθύνεται από το Πέτσουλι προς τη Πάρνηθα», είπε ο Δήμαρχος μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, ο αέρας αλλάζει πορεία συνεχώς.
«Παρακαλάμε να μη ξεκινήσει ο άνεμος πριν πετάξουν τα εναέρια μέσα. Έχουν καεί στη περιοχή πολλά σπίτια. Όλη νύχτα οι δυνάμεις του Δήμου, οι πυροσβέστες και εθελοντές δίνουν μάχη. Δεν έχει φύγει κανείς για να κρατήσουμε τη φωτιά σε χαμηλά επίπεδα», είπε.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα