Άντζελα Γκερέκου – Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Μία συγκινητική ανάρτηση στο Ιnstagram έκανε η Άντζελα Γκερέκου με αφορμή την επέτειο γάμου της με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Άντζελα Γκερέκου και Τόλης Βοσκόπουλος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμο στις 2 Αυγούστου του 1996.
Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου όμως δεν πρόλαβε να γιορτάσει την 25η επέτειό τους αφού στις 19 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την ημέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο.
Η Άντζελα Γκερέκου σήμερα, 5 Αυγούστου, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους προσθέτοντας στη λεζάντα την ημερομηνία που παντρεύτηκαν.
O Τόλης και η Άντζελα γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον ακούσει να τραγουδά στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο.
Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να «ρίξει άγκυρα» αλλά δεν προσπέρασε τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της είπε όλο νόημα:
«Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!»
Εκείνο το βράδυ ενώθηκαν για πάντα και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν.
Έτσι ξεκίνησε ένας έρωτας που άφησε εποχή. Ήταν 2 Αυγούστου του 1996 όταν παντρεύτηκε το διάσημο ζευγάρι και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν πριν από 25 χρόνια στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.
Πέντε χρόνια αργότερα, την ευτυχία του ζεύγους συμπλήρωσε η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας, η οποία τους συνόδευε σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις τους.
- Η Μελόνι ζητά την απονομή χάριτος σε κοσμηματοπώλη που σκότωσε ληστές – «Ποιος μπορεί να τον κρίνει;», είπε
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν
- Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο για «αμυντικά και επιθετικά» μέτρα, αν γίνει στόχος του Ιράν
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Φαινόμενο Ζεντάγια: Ξέφυγε από την κατάρα της Ντίσνεϊ, έγινε ατρόμητο Gen Z icon αξίας 40 εκατομμυρίων

