Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Αποθέωση του Αγκιμπού Καμαρά στη Γουινέα

Ολυμπιακός – Αποθέωση του Αγκιμπού Καμαρά στη Γουινέα

Η εμφάνιση και το γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο ματς με τη Λουντογκόρετς δεν πέρασαν απαρατήρητα στη Γουινέα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Ερυθρόλευκους να μένουν στο 1-1 με τους Βουλγάρους και όλα να είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη.

Οι Πειραιώτες, μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και το τέρμα που σημείωσε ο Αγκιμπού Καμαρά, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, έγιναν και πρώτο θέμα στη Γουινέα, όχι για την ισοπαλία με τη Λουντογκόρετς αλλά για τον αφρικανό εξτρέμ που αποκτήθηκε από τη Λιλ πριν από λίγους μήνες.

Το γκολ που πέτυχε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός στην αναμέτρηση και κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση της πρόκρισης πανηγυρίστηκε από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι αποθέωσαν το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Αγκιμπού θεωρείται από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν πολύ σπουδαία καριέρα και ήδη έχει κληθεί στην εθνική ανδρών της Γουινέας, προτού φύγει από τη Λιλ και παίξει στον Ολυμπιακό.

«Αυτό το γκολ του νεαρού άσου μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια του Champions League και να τον φέρει στους ομίλους» αναφέρουν στην πατρίδα του Αγκιμπού, τονίζοντας ότι μπήκε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα και μαζί με τον Μαντί κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024