Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – «Μπαμ» με Τόλφρι

Ολυμπιακός – «Μπαμ» με Τόλφρι

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού απέκτησε την 23χρονη Αμερικανίδα γκαρντ, Aλέξις Τόλφρι

Σε μια πάρα πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να ανακοινώνει την απόκτηση της 23χρονης Αμερικανίδας γκαρντ, Aλέξις Τόλφρι.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Αλέξις Τόλφρι ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα έρθω να αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου το οποίο θα με εξελίξει όχι μόνο ας αθλήτρια αλλά και ως άνθρωπο.

Το να εγκαταλείπεις τη χώρα σου πάντα είναι δύσκολο, αλλά είναι τιμή μου που θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα. Οι στόχοι μου για τη νέα σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να είναι η καλύτερη που μπορεί, ανταποκρινόμενη στο ρόλο που θα έχω. Ανυπομονώ να ξεκινήσει μια φανταστική σεζόν. Πάμε Ολυμπιακέ!».

Η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Aλέξις Τόλφρι. Η 23χρονη Αμερικανίδα γκαρντ και διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κοσόβου, υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024