Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο «αγανακτισμένος» πολίτης που βρίζει τον Μητσοτάκη on air

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο «αγανακτισμένος» πολίτης που βρίζει τον Μητσοτάκη on air

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική οργάνωση της Εύβοιας είναι σύμφωνα με την «Ομάδα Αλήθειας» ο πολίτης που εμφανίστηκε χτες να βρίζει χυδαία τον πρωθυπουργό στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης από τις Ροβιές στην Εύβοια

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική οργάνωση της Εύβοιας είναι ο πολίτης που εμφανίστηκε χτες να βρίζει χυδαία τον πρωθυπουργό στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ φέρνοντας σε αμηχανία τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα το video αυτό έγινε viral στο διαδίκτυο ενώ η βρισιά «Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι» έγινε και hashtag στο twitter.

Συγκεκριμένα σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο εν λόγω κύριος προσέγγισε το μικρόφωνο και μιλώντας για την έλλειψη πυροσβεστικών και ενάεριων μέσων στις Ροβιές Ευβοίας ανέφερε: «Πήγαν όλα τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής να σώσουν την Βαρυμπόμπη. Δεν έσωσαν ούτε τη Βαρυμπόμπη ούτε εμάς. Είναι διπλά ανίκανοι λοιπόν!».

Και συνέχισε λέγοντας «Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι, ρε μ@λ@κ@!».

Στην ιστοσελίδα της «Ομάδας Αλήθειας» σε σχετικό άρθρο με τίτλο «βαμμένος Συριζαίος τελικά ο «αγανακτισμένος» που έβρισε τον Μητσοτάκη» αναφέρεται ότι «τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν «αυθόρμητο», «αγανακτισμένο» πολίτη στην Εύβοια να βρίζει τον Πρωθυπουργό».

Στο άρθρο αυτό της «Ομάδας Αλήθειας» επισημαίνεται ότι «απ’ ο,τι φαίνεται όμως τελικά, μόνο αυθόρμητη δεν ήταν η αντίδραση του συγκεκριμένου» παραθέτοντας δύο αναρτήσεις από το twitter προς τεκμηρίωσης της καταγγελίας από την «Ομάδα Αλήθειας».

Στο θέμα παρενέβη και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνοντας πως αν οργανωμένος νεοδημοκράτης είχε υβρίσει τον Αλέξη Τσίπρα θα είχε διαγραφεί την επόμενη στιγμή και πρόσθεσε: «Στον Σύριζα τον έκαναν και hashtag. Αυτή είναι η διαφορά μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής:

«Η Χώρα μας, όπως ολόκληρη η Μεσόγειος αυτή την στιγμή, φλέγεται. Οι δυνάμεις του Κράτους επιχειρούν με όσα μέσα έχουν και φυσικά καταστροφές μεγάλες και θυμός και λύπη θα υπάρξουν. Αλλά ότι ένα κόμμα θα έκανε εκστρατεία με βρισιές κατά του Πρωθυπουργού αυτό είναι αδιανόητο! Πάτος.

»Περιττό να τονίσω ότι εάν ένας οργανωμένος Νεοδημοκράτης είχε υβρίσει τον Αλέξη Τσίπρα έτσι χυδαία και δημόσια, την επομένη στιγμή θα ήταν εκτός κόμματος. Αμέσως χωρίς αναστολές. Στον Σύριζα τον έκαναν και hashtag. Αυτή είναι η διαφορά μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024