Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Ερυθρός Σταυρός

Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Ερυθρός Σταυρός

«Είμαστε άυπνοι εδώ και πολλές μέρες, αλλά λαμβάνουμε ικανοποίηση από τη βοήθεια που προσφέρουμε. Εμείς από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα στις φωτιές, από την Πάτρα, στη συνέχεια στη Ρόδο, στη Βαρυμπόμπη και τώρα στην Εύβοια», τόνισε η διευθύντρια Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Μαρίνα Σταμάτη

Στο πλευρό των πυρόπληκτων βρίσκεται ο Ερυθρός Σταυρός, παρέχοντας βοήθεια με κάθε τρόπο, μέσω των εθελοντών του.
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε σχετικά η διευθύντρια Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Μαρίνα Σταμάτη.

«Είμαστε άυπνοι εδώ και πολλές μέρες, αλλά λαμβάνουμε ικανοποίηση από τη βοήθεια που προσφέρουμε. Εμείς από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα στις φωτιές, από την Πάτρα, στη συνέχεια στη Ρόδο, στη Βαρυμπόμπη και τώρα στην Εύβοια. Οι εθελοντές μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προσφέροντας πρώτες βοήθειες, ψυχολογική υποστήριξη, έχουν βοηθήσει στη διάσωση πολλών ζώων, βοηθούν τους πυροσβέστες, την Πολιτική Προστασία. Είναι άυπνοι πάνω από δύο 24ωρα και συνεχίζουν», είπε η κ. Σταμάτη.

«Στη Βαρυμπόμπη, ήταν συγκινητική η προσπάθεια των εθελοντών μας, έχουμε τον πρόεδρό μας που μας στηρίζει και μας εμπνέει. Η συμβολή μας είναι στον κρατικό μηχανισμό σε κάθε επίπεδο. Οι εθελοντές μας περνώντας από τα σπίτια μαζί με την αστυνομία άκουσαν κλάματα ζώων και με την άδεια της αστυνομίας μπήκαν και πήραν σκυλάκια που βρέθηκαν δεμένα, προκειμένου να τα διασώσουν», συνέχισε η ίδια.

«Από εχτές έχουμε κάνει έκκληση για συλλογή ξηράς τροφής και είδη ατομικής υγιεινής, αλλά και ζωοτροφές. Θα συγκεντρωθούν όλα στην Άστρους 11, 2105147300 το τηλέφωνο, και Λυκαβηττού 1 στο κέντρο της Αθήνας. Τα εφόδια αυτά θα πάνε σε όλους τους πληγέντες, όχι μόνο στη Βαρυμπόμπη», κατέληξε η κ. Σταμάτη.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024