
Λευτέρης Πετρούνιας – «Εύχομαι να κάνουν πολύ μεγάλο κουράγιο οι οικογένειες που έχουν χάσει περιουσίες»
Ο έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε για τις καταστροφικές πυρκαγιές κατά την επιστροφή του στη χώρα από το Τόκιο
Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε σήμερα από το Τόκιο, με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.
Παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει σήμερα η Ελλάδα, στο αεροδρόμιο δέχτηκε αποθεωτική υποδοχή.
Όμως, μιλώντας στην κάμερα του Open, ο Έλληνας πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης δεν μπορούσε παρά να μοιραστεί την πικρία του για τις καταστροφικές πυρκαγιές που σαρώνουν τη χώρα.
«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό που έχει συμβεί. Είμαστε τις τελευταίες τρεις μέρες στην Ιαπωνία, με το που τελείωσε ο τελικός, σε μια μελαγχολία για όλο αυτό που συμβαίνει και νιώθουμε πάρα πολύ άσχημα. Εύχομαι να κάνουν πολύ μεγάλο κουράγιο οι οικογένειες που έχουν χάσει περιουσίες και να βοηθήσουμε όλοι να μην ξανασυμβεί αυτό», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, φυσικά, μίλησε στην κάμερα του Open και για την επιτυχία στο Τόκιο, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού

