Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AEK – Στην Αθήνα ο Μισλέν

AEK – Στην Αθήνα ο Μισλέν

Ο 24χρονος δεξιός μπακ ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης (4/8) ο Κλεμάν Μισλέν.

Η Ένωση ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λανς για την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ. Οι δύο ομάδες, όπως όλα δείχνουν, έχουν καταλήξει σε συμφωνία, με τον Μισλέν να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος μπακ τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει στους Κιτρινόμαυρους. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με τα χρώματα της ΑΕΚ και θα τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Μισλέν την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά σε 28 παιχνίδια και είχε 4 γκολ με τη φανέλα της Λανς, ενώ έλαβε μέρος με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μάλιστα, ήταν βασικός και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν οι Τρικολόρ.

Ο 24χρονος αγωνίζεται στην Λανς από το 2019, όταν μετακόμισε ως ελεύθερος από την Τουλούζ, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 54 συμμετοχές, με 1 γκολ και 7 ασίστ. Ο Μισλέν ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Τουλούζ και το 2016 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Με τους «βιολετί» έπαιξε συνολικά σε 21 ματς, ενώ τη σεζόν 2018-2019 είχε δοθεί ως δανεικός στην Αζαξιό, πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024