Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Λάρισα - Την πυροβόλησε στο κεφάλι με περίστροφο - «Ετσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας στη Μάνη»

Γυναικοκτονία στη Λάρισα – Την πυροβόλησε στο κεφάλι με περίστροφο – «Ετσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας στη Μάνη»

Γυναικοκτονία: Το ζευγάρι δεν έμενε στη Λάρισα, αλλά στην Αθήνα και ήταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό.

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας όσο περνά η ώρα από τη νέα γυναικοκτονία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και εξελίχθηκε στη Σωτηρίτσα στη Λάρισα.

Θύμα μια 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του 54χρονου συζύγου της.

Έτσι έγινε η δολοφονία μέσα στην ταβέρνα

Το ζευγάρι δεν έμενε στη Λάρισα, αλλά στην Αθήνα και ήταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 43χρονη είχε επισκεφτεί τη Λάρισα με τα τρία της παιδιά προκειμένου να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση επειδή ο αδελφός της ήταν άρρωστος.

Η γυναίκα μάλιστα φαίνεται πως είχε ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον 54χρονο.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά, καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτή τη συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, στη συνέχεια ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα με κατεύθυνση τη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος άνδρας προσέγγισε το καφενείο στο οποίο βρισκόταν η 43χρονη και την πυροβόλησε με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. Το περιστατικό έγινε στη Σωτηρίτσα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο δράστης έριξε 7-8 πυροβολισμούς στο άτυχο θύμα που κατέληξε στο σημείο.

Ιατροδικαστής: Της έδωσε τη χαριστική βολή με το περίστροφο

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη». Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σημερα το πρωί μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο σύζυγός της πυροβολώντας την με τουλάχιστον 8 σφαίρες.

Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, πελάτης της ταβέρνας -καφενείου που ήταν μπροστά στο έγκλημα, ανέφερε ότι ο συζυγοκτόνος εμφανίστηκε στο μαγαζί και τον ρώτησε: «πού είναι η…», δηλαδή η γυναίκα του. Όταν ο πελάτης απάντησε «πίσω στην κουζίνα», πήγε στον χώρο που βρισκόταν η 43χρονη σύζυγός του και σε λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Βγήκε αφού είχε τελέσει το φονικό και απευθυνόμενος στον ίδιο πελάτη είπε, «πάρτε την αστυνομία και ειδοποιήστε ότι σκότωσα τη γυναίκα μου». Ο άνθρωπος τον ρώτησε «γιατί το έκανες ρε» κι εκείνος ατάραχος απάντησε:

«Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας».

Είχαν τσακωθεί την προηγούμενη ημέρα

Όπως είπε στο TheToc ο πρόεδρος της Σωτηρίτσας, υπήρξε σοβαρή διένεξη την προηγούμενη ημέρα και η 43χρονη του ζήτησε να φύγει.

«Αφού είμαστε να χωρίσουμε, φύγε από δω από το πατρικό μου» φέρεται να του έχει πει, ενώ του έστειλε και εξώδικο μέσω δικηγόρου για διαζύγιο.

Ο δράστης απάντησε, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του χωριού, «οκ θα δούμε» και της είπε πως θα πάει πρώτα στη Λάρισα «να πληρώσω μία δόση δανείου και να βρω τον δικηγόρο».

Πράγματι ο 54χρονος αποχώρησε, υποτίθεται για Λάρισα, αλλά λίγη ώρα μετά επέστρεψε και πήγε στο κατάστημα.

Τη σκότωσε στις 10.30 το πρωί

Η δολοφονία που σημειώθηκε στις περίπου 10.30 το πρωί της Τρίτης, έγινε μέσα σε κατάστημα εστίασης (ταβέρνα) και το θύμα είναι ηλικίας 43 ετών.

Ο δράστης ο οποίος είναι ο σύζυγος του θύματος συνελήφθη, ενώ φέρεται να τη ζήλευε παθολογικά.

Σύμφωνα με το Onlarissa.gr, το θύμα δέχτηκε οκτώ σφαίρες.

Ο φόνος φέρεται να έχει γίνει μπροστά στα μάτια δύο εργαζόμενων.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024