Εκκένωση γηροκομείου στις Αχαρνές λόγω της φωτιάς
Γηροκομείο στις Αχαρνές, που φιλοξενεί 33 ηλικιωμένους, εκκενώνεται μετά από παρέμβαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου προχώρησε σε παρέμβαση προκειμένου να εκκενωθεί το γηροκομείο Έπαυλις στις Αχαρνές, το οποίο φιλοξενεί 33 ηλικιωμένους.
«Έχει ληφθεί μέριμνα, ώστε και οι κατάκοιτοι να μπορέσουν να πάνε σε νοσοκομείο και να λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονται. Οι υπόλοιποι τρόφιμοι θα πάνε σε ξενοδοχείο, με όλο το απαραίτητο προσωπικό του γηροκομείου, προληπτικά και για όσο χρειαστεί. Επειδή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, κρίθηκε αναγκαίο να απομακρυνθούν για να μην προκληθούν αναθυμιάσεις», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυρία Μιχαηλίδου.
Νωρίτερα, η υφυπουργός Εργασίας είχε επαφές με τον γενικό γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννη Κωτσιόπουλο, αλλά και με την διευθύντρια της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με αυτισμό, η οποία επίσης εκκενώθηκε.
Τα παιδιά έχουν επιστρέψει στις οικογένειές τους ή σε ξενοδοχεία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Joyspan: Ανακαλύπτοντας το νόημα της χαράς
- Νεκρά πρόβατα εντοπίστηκαν σε πλαγιά στην Πτελέα Κοζάνης
- Fuel Pass: Τα ψιλά γράμματα της επιδότησης – Πότε θα κόβονται οι αιτήσεις
- Συνταγή: Μωσαϊκό σοκολάτας με κουβερτούρα και φιστίκια
- Ιράν: Ο Τραμπ ξηλώνει κι άλλους αξιωματικούς μετά τον αρχηγό του στρατού ενώ απειλεί με χτυπήματα σε πολιτικές υποδομές
- Ιρανικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Κουβέιτ
- Όλα μωβ: 12 τροφές πολύτιμες για τον οργανισμό μας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442