Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δάφνη - Είχε προσχεδιάσει το έγκλημα ο γυναικοκτόνος

Δάφνη – Είχε προσχεδιάσει το έγκλημα ο γυναικοκτόνος

Αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο λόγω των παραλείψεων των αστυνομικών, θα ζητήσουν οι συγγενείς του θύματος

Ο 40χρονος δολοφόνος της  31χρονης στην Δάφνη είχε πάρει το μαχαίρι  μήκους 28 εκατοστών  με το οποίο κατέσφαξε  την σύζυγο του , το προηγούμενο βράδυ από το ψητοπωλείο το οποίο διατηρούσε στην ίδια περιοχή.  Σε αυτή την αναφορά που πιθανόν θα δημιουργήσει νέα δεδομένα  στην  άγρια δολοφονία  της άτυχης γυναίκας , αναμένεται  να προχωρήσει –σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr- κρίσιμος μάρτυρας που παρακολουθούσε τις κινήσεις  του δράστη το προηγούμενο βράδυ.

Ο εν λόγω μάρτυρας  που πιθανόν θα καταθέσει τις επόμενες ώρες για την δραματική υπόθεση φαίνεται να είδε τον 40χρονο αλλοδαπό να παίρνει το μαχαίρι του φόνου από συρτάρι στο ψητοπωλείο   και να το έκρυψε σε τσάντα που πήρε μαζί του.  Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για   ένα σαφές δείγμα του προσχεδιασμού της  γυναικοκοτονίας.

Σημειώνεται πάντως ότι  o δράστης στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι είχε πάρει –σε μία έκρηξη οργής- το μαχαίρι που χρησιμοποίησε  για να δολοφονήσει την 31χρονη από την κουζίνα  του σπιτιού.

Την ίδια ώρα  οι συγγενείς του θύματος, τους οποίους εκπροσωπεί νομικά ο δικηγόρος Πειραιά κ Ιωάννης Γλύκας αναμένεται να προχωρήσουν σε αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου απαιτώντας αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Κι αυτό λόγω των παραλείψεων  αστυνομικών (σ.σ. έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα) γιατί δεν ασχολήθηκαν ουσιαστικά με καταγγελίες γειτόνων για κακοποίηση της 31χρονης από τον σύζυγο της .

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024