Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς - Αυτό είναι το νέο τρέιλερ της σειράς του MEGA

Η Γη της Ελιάς – Αυτό είναι το νέο τρέιλερ της σειράς του MEGA

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους κι εκδίκησης.

Το δεύτερο τρέιλερ της σειράς «Η Γη της Ελιάς» είναι στον αέρα του MEGA. Η νέα δραματική σειρά σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Το Μεγάλο Κανάλι επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με σειρές επόμενης γενιάς που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος.

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους κι εκδίκησης. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα. Η Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου) είναι μοναχοκόρη του Ιπποκράτη Βρεττάκου και γεωπόνος. Ένα κορίτσι 23 ετών, µε τσαγανό και πείσµα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Αδυναμία της, ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο.

Ο Στέφανος Καπερνάρος (Liam Ireland) είναι 27 ετών, τολµηρός κι επίµονος. Φιλόδοξος γεωπόνος, με πάθος για την καλλιέργεια της ελιάς. Είναι άνθρωπος της δράσης αλλά και της λογικής. Η αγάπη του για τη Μυρτάλη θα είναι το µοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει μια παλιά βεντέτα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους και ονόματα που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στους δέκτες μας. Μετρήστε: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Άντζελα Γκερέκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Νικολαΐδης, Γιάννης Κρητικός, Δώρα Χρυσικού, Στέλλα Φυρογένη και πολλοί άλλοι.

Τίτλος τραγουδιού: «Τα Ύστερα του Κόσμου»

Μουσική: Χρίστος Στυλιανού

Στίχοι: Ελένη Ζιώγα

Ερμηνεία: Ασπασία Στρατηγού

Δείτε παρακάτω  τα πρώτα πλάνα της νέας δραματικής σειράς του MEGA.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024