Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα.
Οι δύο συμπατριώτες μας απολαμβάνουν τις διακοπές τους και γεμίζουν τις μπαταρίες τους πριν αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου θα αγωνιστούν σε τουρνουά προετοιμασίας, ενόψει του US Open.
Σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο γκολφ κλαμπ της Γλυφάδας και έπαιξε με τον προπονητή της Μαρίας Σάκκαρη, Τομι Χιλ, αλλά και με τον hit partner της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, Γιάννη Στεργίου.
Ο Βρετανός προπονητής ανέβασε στα social media τα σχετικά βίντεο, με τον Στέφανο να δείχνει τις ικανότητές του και στο γκολφ. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που παίζει γκολφ. Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα είχε ανεβάσει στο youtube ένα VLOG στο οποίο είχε τρακάρει με αυτοκινητάκι του γκολφ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.