Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γαϊτάνης - Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να ανοίγουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοικτές;

Γαϊτάνης – Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να ανοίγουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοικτές;

«Στο ΣΥΡΙΖΑ τελικά τι προτείνουν; Να αφήνουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοιχτές; Στην προσπάθειά τους να πουν κάτι, το μόνο που καταφερνουν είναι να γελοιοποιούνται» γράφει στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης

Στις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τη σύσκεψη στον ΑΔΜΗΕ απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μέσω twitter.

Γελοιοποιούνται

«Στο ΣΥΡΙΖΑ τελικά τι προτείνουν; Να αφήνουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοιχτές; Στην προσπάθειά τους να πουν κάτι, το μόνο που καταφερνουν είναι να γελοιοποιούνται» γράφει στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μεταξύ άλλων σχοιάζει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού λέγοντας: «Σε τι ακριβώς συνέβαλε η παρουσία του εκεί (σ.σ. στη σύσκεψη του ΑΔΜΗΕ), πέραν του να μεταβιβάσει για άλλη μια φορά την ευθύνη στους πολίτες. Αφού το μόνο καινούργιο που ακούσαμε είναι οι προτροπές να κλείνουμε τα φώτα και να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό τις ώρες αιχμής, μήπως και αντέξει το δίκτυο. Για την ευθύνη και το σχέδιο της Πολιτείας να ανταποκριθεί σε ένα εδώ και πολλές ημέρες προαναγγελθέν καιρικό φαινόμενο, δεν ακούσαμε κουβέντα».

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024