Γαϊτάνης – Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να ανοίγουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοικτές;
«Στο ΣΥΡΙΖΑ τελικά τι προτείνουν; Να αφήνουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοιχτές; Στην προσπάθειά τους να πουν κάτι, το μόνο που καταφερνουν είναι να γελοιοποιούνται» γράφει στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης
«Στο ΣΥΡΙΖΑ τελικά τι προτείνουν; Να αφήνουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοιχτές; Στην προσπάθειά τους να πουν κάτι, το μόνο που καταφερνουν είναι να γελοιοποιούνται» γράφει στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.
Στο ΣΥΡΙΖΑ τελικά τι προτείνουν; Να αφήνουμε φώτα και ηλεκτρικές συσκευές ανοιχτές; Στην προσπάθειά τους να πουν κάτι, το μόνο που καταφερνουν είναι να γελοιοποιούνται.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μεταξύ άλλων σχοιάζει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού λέγοντας: «Σε τι ακριβώς συνέβαλε η παρουσία του εκεί (σ.σ. στη σύσκεψη του ΑΔΜΗΕ), πέραν του να μεταβιβάσει για άλλη μια φορά την ευθύνη στους πολίτες. Αφού το μόνο καινούργιο που ακούσαμε είναι οι προτροπές να κλείνουμε τα φώτα και να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό τις ώρες αιχμής, μήπως και αντέξει το δίκτυο. Για την ευθύνη και το σχέδιο της Πολιτείας να ανταποκριθεί σε ένα εδώ και πολλές ημέρες προαναγγελθέν καιρικό φαινόμενο, δεν ακούσαμε κουβέντα».
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας