Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης Μακρής - Ο χωρισμός με την Άννα Μαρία Βέλλη και η φιλία με την Έρρικα Περεζεράκου

Άρης Μακρής – Ο χωρισμός με την Άννα Μαρία Βέλλη και η φιλία με την Έρρικα Περεζεράκου

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και είπε πολλά που θα συζητηθούν.

Τον γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος «Boys and Noise», τον αγαπήσαμε στο «Χ Factor» και φέτος τον απολαμβάνουμε στο «Καλοκαίρι #Not» δίπλα στην Ελένη Τσολάκη. Ο λόγος για τον Άρη Μακρή. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία ενώ παράλληλα μίλησε και για τις δύσκολες ώρες που βίωσε πρόσφατα η φίλη του Έρρικα Περεζεράκου.

Πέρυσι συνεργάστηκες με την Έρρικα Πρεζεράκου. Πριν από λίγες ημέρες βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία έφυγε από τη ζωή. Έτυχε να μιλήσετε αυτό το διάστημα;

«Ναι. Πήγα στην Καλαμάτα, στην κηδεία της Αναστασίας. Η Έρρικα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που πήρα από το «Just the 2 of us». Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Αναπτύξαμε πολύ γρήγορα μια αδελφική φιλία. Μιλάμε και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Είχα την ανάγκη να είμαι δίπλα της σε αυτή την οδυνηρή απώλεια.Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει. Έφυγε ένα παιδάκι τόσο άδικα. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και για κάποιον που δεν γνώριζε την ιστορία, θα ήταν σπαρακτική αυτή η στιγμή», είπε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Σε μια δήλωση της, η Άννα Μαρία Βέλλη, είπε ότι είχε βάλει ως όρο για τη συμμετοχή της στο «Survivor» να μην υπάρχεις εσύ ή κάποιος άλλος πρώην σύντροφος της ταυτόχρονα στο παιχνίδι ως συμπαίκτης.

«Το πληροφορήθηκα. Δεν ήταν κάτι που με ενόχλησε. Είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας. Ο καθένας έχει το δικαίωμα, από τη στιγμή βέβαια που δεν θίγει την ελευθερία του άλλου, να κάνει όποια συμφωνία θέλει. Προφανώς δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί την παρουσία μου στο παιχνίδι, και θεωρώ ότι είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν έχω πρόβλημα, Έτσι και αλλιώς, η απόφαση μας να χωρίσουμε ήταν πολύ ώριμη. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα. Δεν υπάρχουν κακές σκέψεις. Προσωπικά δεν κρατώ καμιά κακία».

Με το «Καλοκαίρι #nοt» δοκιμάζεσαι για πρώτη φορά σε καθημερινό πρόγραμμα. Πώς σου φαίνεται αυτή η εκδοχή της τηλεόρασης;

«Μου αρέσει. Για να είμαι ειλικρινής, είχα να εργαστώ σε πενθήμερη βάση από όταν δούλευα ως σερβιτόρος σε καφετέρια. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι έχω άλλο πρόγραμμα. Είναι εντελώς διαφορετικές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καλλιτεχνικού χώρου. Τόσο πρωινοί ξύπνημα καθημερινά είχα να κάνω από τα μαθητικά μου χρόνια. Δεν κρύβω ότι με δυσκολεύει κάπως. Καλώς ή κακώς, οι καλλιτέχνες κοιμόμαστε και ξυπνάμε αργά. Είναι όμως μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση. Το διασκεδάζω. Σε αυτό παίζει ρόλο και η ξεχωριστή τηλεοπτική παρέα που έχουμε δημιουργήσει. Χαίρομαι για αυτό το βήμα. Δεν ήξερα αν θα μου ταιριάζει, αλλά μέχρι στιγμής περνάω πολύ όμορφα».

Ήσουν μέλος ενός συγκροτήματος που είχε πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό, τους Boys and Noise, οι οποίοι έκλεισαν τον κύκλο τους πριν από πέντε χρόνια. Τι αναμνήσεις σου άφησε;

«Θυμάμαι την έντονη και διαρκώς αυξανόμενη αγάπη του κόσμου. Ήμασταν τρία παιδιά που μέχρι τότε είχαμε πειραματιστεί στο τραγούδι, αλλά σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Αυτό ήταν το πρώτο μας επαγγελματικό βήμα. Ήμασταν όλοι πολύ μικροί σε ηλικία. Η αγάπη του κόσμου ήταν πολύ άμεση και εκδηλωτική. Θυμάμαι με περίμενε κόσμος έξω από το σπίτι και ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες, να με πάρει αγκαλιά. Ήταν μια πρωτόγνωρη και υπέροχη εμπειρία, τόσο για εμένα όσο και για τα άλλα δύο παιδιά του συγκροτήματος. Θεωρώ πως ήταν η καλύτερη αρχή που θα μπορούσαμε να κάνουμε στην επαγγελματική μας πορεία».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024