Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παγώνη - Εμβολιαστείτε αλλιώς έρχεται δύσκολος χειμώνας - Τι είπε για τον Γεωργιάδη

Παγώνη – Εμβολιαστείτε αλλιώς έρχεται δύσκολος χειμώνας – Τι είπε για τον Γεωργιάδη

Η πλειοψηφία των εμβολιασμένων νοσούν με απλά συμπτώματα, σημείωσε η κ. Παγώνη

Την ανάγκη οι πολίτες να εμβολιαστούν πριν πάνε διακοπές, σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, προειδοποιώντας ότι, λόγω και της μετάλλαξης Δέλτα, εάν δεν επιτευχθεί ο στόχος για εμβολιασμό άνω του 80% του πληθυσμού, έρχεται ένα «μεγάλο φθινόπωρο» και ένας «δύσκολος χειμώνας».

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι το 8% με 10% των ανεμβολίαστων δεν πρόκειται να εμβολιαστούν, ωστόσο οι υπόλοιποι είναι είναι άνθρωποι προβληματισμένοι και φοβισμένοι από τη συζήτηση για τις παρενέργειες.

«Φταίμε  κι εμείς λίγο» σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, στον Σκάι, εξηγώντας ότι η συζήτηση το προηγούμενο διάστημα είχε εστιάσει περισσότερο στις επιπλοκές από ένα εμβόλιο παρά στις επιπλοκές της ίδιας της νόσου στα διάφορα όργανα.

Τι είπε για τον Α. Γεωργιάδη

Η πλειοψηφία των εμβολιασμένων νοσούν με απλά συμπτώματα «όμως το να νοσήσεις δεν είναι καλό» τόνισε και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να προκαλέσει μελλοντικά στον οργανισμό η νόσος.

Η κ. Παγώνη μίλησε για το διάλογο που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη ο οποίος νοσεί με κοροναϊό παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένος.

«Ο κ. Γεωργιάδης μου είπε ότι «προβληματίζομαι πως θα ήμουν αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο με όλα αυτά που περνάω αυτή τη στιγμή». Γιατί δεν είναι μόνο με απλά συμπτώματα. Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και μου το είπε και ο ίδιος» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024