
Ηρώ Μουκίου – “Νιώθω τύψεις που δεν πάλεψα για το δεύτερο παιδί μου”
Συγκλονίζει η ηθοποιός με μια αποκάλυψη για την δεύτερη εγκυμοσύνη της
Για το λόγο που δεν απέκτησε δεύτερο παιδί απάντησε η Ηρώ Μουκίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ . Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια αποβολή που είχε και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.
Μετανιώσατε που δεν αποκτήσατε δεύτερο παιδί;
“Βέβαια, μετάνιωσα πάρα πολύ. Νιώθω τύψεις, γιατί δεν το πάλεψα. Με μια αποβολή που είχα μετά την κόρη μου, δεν θέλησα ξανά από φόβο μην το χάσω πάλι.
Ήμουν στον τρίτο μήνα και το κατάλαβα. Δεν είχα ούτε αιμορραγία ούτε τίποτα. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «δεν πρέπει να ζει το μωρό».
Δεν είχα κάποια δείγματα, απλά κάτι κατάλαβα μέσα μου.”
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)



