ΗΠΑ – Κύμα ζέστης ταλαιπωρεί 60 εκατ. Αμερικανούς
Ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας καταρρίφθηκαν τον περασμένο μήνα στις βορειοδυτικές ακτές των ΗΠΑ
Συστάσεις για υψηλές θερμοκρασίες απηύθυναν οι αρχές σήμερα σε περισσότερους από 60 εκατομμύρια Αμερικανούς στο βορειοδυτικό και το νοτιοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, με τον υδράργυρο να αναμένεται να πλησιάσει επίπεδα ρεκόρ σε σημεία του Άινταχο και της Ουάσιγκτον.
Ο υδράργυρος στο Σποκέιν, στην Ουάσιγκτον, θα μπορούσε να ανέλθει στους 38,9 βαθμούς Κελσίου σήμερα, μια θερμοκρασία ρεκόρ για την περιοχή από το 1929, ενώ στο Λούιστον του Άινταχο τα θερμόμετρα ενδέχεται να δείξουν 42 βαθμούς Κελσίου, όπως ανακοίνωσε ο μετεωρολόγος Μπομπ Όραβετς της αμερικανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας καταρρίφθηκαν τον περασμένο μήνα στις βορειοδυτικές ακτές των ΗΠΑ, όταν ένα κύμα ζέστης, διάρκειας πολλών ημερών, προκάλεσε τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων και παρέλυσε μια περιοχή που είναι συνηθισμένη σε ηπιότερα καλοκαίρια, όπου πολλοί κάτοικοι δεν διαθέτουν καν κλιματισμό.
Οι πόλεις Πόρτλαντ και Σάλεμ στο Όρεγκον και Σιάτλ στην Ουάσιγκτον κατέγραψαν θερμοκρασίες ρεκόρ άνω των 43 βαθμών Κελσίου στα τέλη Ιουνίου.
- ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη του in: Η κοινωνία απαιτεί λογοδοσία – Η κυβέρνηση οργανώνει τη συγκάλυψη των υποκλοπών
- Game On: Η νέα εκπομπή της Betsson με την Φελίσια Τσαλαπάτη έφτασε
- Τουρκία: Εξέδωσε NAVTEX διετούς διάρκειας – Επιμένει στα περί «δικαιοδοσίας» και «αποστρατικοποίησης» νησιών
- Αποθέωσε τον Κωστούλα ο προπονητής του: «Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες»
- Ωρωπός: Τεράστιες καταστροφές στον Κάλαμο και άλλες περιοχές – Αγώνας δρόμου της δημοτικής Αρχής
- Γαλλία: Οι αρχές ερευνούν τη σύνδεση μεταξύ των θανάτων δύο βρεφών και του βρεφικού γάλακτος που είχε ανακληθεί




