Δύο κρούσματα στη Στουτγκάρδη και στον «αέρα» το φιλικό με την Μπαρτσελόνα
Αβέβαιη είναι η διεξαγωγή του αποψινού φιλικού παιχνιδιού της Στουτγκάρδης με την Μπαρτσελόνα, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορωνοϊού.
«Κόκκινος» συναγερμός στο στρατόπεδο της Στουτγκάρδης.
Όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα, δύο ποδοσφαιριστές της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στα τελευταία covid test που έκαναν τα μέλη της πρώτης ομάδας, με αποτέλεσμα να έχουν μπει και οι δύο σε απομόνωση και να αναμένουν να περάσουν από νέα τεστ.
Μία εξέλιξη που φέρνει στον «αέρα» και τη διεξαγωγή του αποψινού φιλικού της γερμανικής ομάδας με την Μπαρτσελόνα, καθώς υπάρχει φόβος για τυχόν διασπορά, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε επαφές με τις υγειονομικές αρχές.
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)











































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442