Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακόμα και οι Βούλγαροι πιο μπροστά από την Ελλάδα – Γιατί αναβλήθηκε το ματς της Λουντογκόρετς

Ακόμα και οι Βούλγαροι πιο μπροστά από την Ελλάδα – Γιατί αναβλήθηκε το ματς της Λουντογκόρετς

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βουλγαρίας ανέβαλλε το προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου, παιχνίδι της Λουντογκόρετς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, για να την διευκολύνει ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στις 10 του μήνα

Η Λουντογκόρετς θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Βούλγαρους να παίζουν ξεκούραστοι την ρεβάνς με τους Πρωταθλητές Ελλάδας στις 10 Αυγούστου.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας προχώρησε στην αναβολή του παιχνιδιού της Λουντογκόρετς με την ΤΣΚΚΑ Σόφιας, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 8 Αυγούστου, με σκοπό να δώσει περισσότερες μέρες ξεκούρασης στην αντίπαλο των Ερυθρόλευκων, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τον αγώνα.

Το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League θα γίνει στις 3 Αυγούστου και έτσι η Λουντογκόρετς δεν θα έχει κάποιο ματς ανάμεσα στις κόντρες της με τον Ολυμπιακό.

Η Βουλγαρική Ομοσπονδία θέλει να βοηθήσει και τις δύο ομάδες της χώρας στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, καθώς και η ΤΣΚΚΑ θα αντιμετώπισει στις 12 Αυγούστου την Όσιγιεκ για το Europa Conference League.

Είναι μια κίνηση που στην Έλλαδα δεν έχουμε δει ποτέ από την ΕΠΟ σε αντίστοιχη περίπτωση, γεγονός που δείχνει πόσο πίσω έχει μείνει το ποδόσφαιρό μας από τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην θέση της Λουντογκόρετς, αλλά η ελληνική ομοσπονδία αποφάσισε να μην αναβάλλει το παιχνίδι των Πρωταθλητών για να τους βοηθήσει στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Έτσι το ποδόσφαιρό μας έχει καταλήξει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση στην βαθμολογία της UEFA, την στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που προσπαθεί να συνεισφέρει μέσα από τις πορείες του, αλλά βλέπει την ίδια την ΕΠΟ να του γυρνά την πλάτη.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024