Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Πολάκη για πόθεν έσχες: «Συκοφαντίες της ΝΔ»

ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Πολάκη για πόθεν έσχες: «Συκοφαντίες της ΝΔ»

«Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στη ΝΔ για τις συκοφαντίες της προς τον κ. Πολάκη αναφορικά με το πόθεν έσχες του. Μπορεί άραγε να δώσει επιτέλους εξίσου πλήρεις και πειστικές απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης για την γαλλική εταιρία που κρύβει για πέμπτο χρόνο από το δικό του πόθεν έσχες;» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Συκοφαντίες χαρακτηρίζει τα όσα χρεώνει η ΝΔ στον Παύλο Πολάκη για το πόθεν έσχες του αναφορικά με την ίδρυση ατομικής επιχείρησης.

Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο θέμα με το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για παρανομία για την οποία όπως τονίζει η Κουμουνδούρου, θα λογοδοτήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στη ΝΔ για τις συκοφαντίες της προς τον κ. Πολάκη αναφορικά με το πόθεν έσχες του.

»Μπορεί άραγε να δώσει επιτέλους εξίσου πλήρεις και πειστικές απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης για την γαλλική εταιρία που κρύβει για πέμπτο χρόνο από το δικό του πόθεν έσχες; Η έστω οι υπουργοί του, που αν αθροίσεις τα δάνεια τους, όπως φαίνονται στα πόθεν έσχες τους, με τα χρέη της ΝΔ στις τράπεζες πλησιάζουν το μισό δις. Ευρώ;

»Όσο και να εκλιπαρεί για προστασία τα κανάλια ο κ. Μητσοτάκης για να θάβουν την παρανομία του, να είναι σίγουρος ότι θα λογοδοτήσει».​

Ουσιαστικά η ανακοίνωση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως η φράση «ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στη ΝΔ για τις συκοφαντίες προς τον κ. Πολάκη» έρχεται σε συνέχεια της απειλής Πολάκη για αγωγές κατά της ΝΔ για συκοφαντική δυσφήμιση αναφορικά με την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος που έλεγε ότι:  «Ο κ. Πολάκης […] παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία…».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα σε ανάρτησή του απευθυνόμενος προς τη ΝΔ έγραψε: «Σας δίνω περιθώριο τριών ωρών να πάρετε πίσω την ανακοίνωση και να δηλώσετε επίσημα: «Συγγνώμη κύριε Πολάκη και κυρία Τσούκα. Κάναμε λάθος, όσα γράψαμε ήταν ψεύδη. Δεν θα επαναληφθεί. Σε διαφορετική περίπτωση ο εξευτελισμός σας δεν θα έχει προηγούμενο και θα πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλή σας».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024