Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιωτόπουλος - Η Ελλάδα θα παράσχει κάθε βοήθεια στις ΕΔ του Λιβάνου

Παναγιωτόπουλος – Η Ελλάδα θα παράσχει κάθε βοήθεια στις ΕΔ του Λιβάνου

Συνάντηση με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών και Άμυνας του Λιβάνου, Ζέινα Ακάρ είχε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, όπου συζητήθηκε η εμβάθυνση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας

Η εμβάθυνση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και η συνεργασία με χώρες της ευρύτερης περιοχής για την προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στην βάση του διεθνούς δικαίου και της αρχής της καλής γειτονίας, τέθηκαν στο επίκεντρο σημερινής συνάντησης που είχε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών και Εθνικής ‘Αμυνας του Λιβάνου, Ζέινα Ακάρ.

Όπως ανακοινώθηκε, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί η υπουργός Εξωτερικών και ‘Αμυνας του Λιβάνου στη χώρα μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Ελλάδας προς τον Λίβανο, υπογραμμίζοντας ότι από πλευράς υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια προς τις λιβανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024