Το νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ στα κόκκινα νησιά – Έφοδοι» «μυστικών» αστυνομικών με κάμερες σε βίλες και κλαμπ
Θα γίνεται «σκανάρισμα» στα social media για καλέσματα σε πάρτι και συγκεντρώσεις.
Πιο αυστηροί και εντατικοί γίνονται οι έλεγχοι από ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικό, μετά το καμπανάκι συμμόρφωσης σε οκτώ νησιά για την τήρηση των μέτρων καθώς είναι οριακά τα επιδημιολογικά δεδομένα και η πίεση στο σύστημα υγείας, έρχονται πιο αυστηροί και εντατικοί έλεγχοι από ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό.
Θα γίνονται «τετραπλοί» έλεγχοι, επαναλαμβανόμενοι με περάσματα από τα ίδια μπαρ και… σοκάκια για αποτροπή όρθιων και συνωστισμού.
Αρχικά θα γίνεται επίπληξη και μετά 2.000 ευρώ και λουκέτο 7 ημερών.
Υπενθυμίζεται ότι σε Ίο και Πάρο υπήρξε ενίσχυση αστυνομικών από την Αθήνα. Τριάντα στο ένα και άλλοι 30 στο άλλο ενώ θα υπάρχουν 20μελή κλιμάκια αστυνομικών στα υπόλοιπα 6 «κόκκινα» νησιά.
Παράλληλα, 730 δόκιμοι αστυφύλακες θα διανεμηθούν στα επίφοβα νησιά για τον ίδιο λόγο ενώ «μυστικοί» αστυνομικοί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, με κάμερες θα μπαίνουν σε βίλες και κλαμπ.
Στο ίδιο πλαίσιο γίνεται «σκανάρισμα» στα social media για καλέσματα σε πάρτι και συγκεντρώσεις.
Πρόστιμα έως 50.000 ευρώ
Τα προηγούμενα 24ωρα έγιναν τέσσερις συλλήψεις και 54 παραβάσεις όρθιων σε νυχτερινά καταστήματα.
Χουλάκια Μυκόνου: Τα ξημερώματα έγινε η 1η εισβολή σε κορονοπάρτι, ευνοούσε το γεγονός ότι ήταν ένα συγκρότημα με 5 βίλες, σε μία από τις οποίες γινόταν πάρτι με 80 άτομα και οι αστυνομικοί μπήκαν στον κοινόχρηστο χώρο και επέβαλαν πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Αμερικανό διοργανωτή. Μάλιστα κατέγραψαν με κάμερες το τι συνέβαινε.
Γομοστό Αχαΐας: Σε γάμο σε οικόπεδο με παρουσία 200 ατόμων, επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και εκμισθωτή του (οικοπέδου).
Φαληράκι Ρόδου: Υπήρξε πρόστιμο 2.000 ευρώ για όρθιους πελάτες και 7 ημέρες κλείσιμο.
Σέριφος: Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 9 καταστήματα (ζαχαροπλαστείο-3 καφέ-3 καφενεία-2 εστιατόρια) για αποστάσεις και έλλειψη απολυμαντικών υγρών.
Πρόστιμα των 2.000 ευρώ και 7ημερο κλείσιμο «έπεσαν» σε Χώρα Νάξου, Μέτσοβο, Ηράκλειο Κρήτης.
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442