Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο καλεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τον γιατρό Φαίδωνα Βόβολη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διοργανώνει συγκεντρώσεις εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού και μάλιστα με μεγάλη συμμετοχή.

Η κλήση γίνεται προκειμένου να εισηγηθεί στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού του επαγγέλματος, επειδή -όπως αναφέρεται στην επιστολή- από την συμπεριφορά και τις ενέργειές του «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Το πειθαρχικό θα συνεδριάσει, κατά πληροφορίες, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Ποιος είναι ο αρνητής καρδιολόγος

Ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά», Φαίδων Βόβολης, είναι ο διοργανωτής συγκεντρώσεων κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων του κοροναϊού.

Σε τοποθετήσεις του στα social media, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι αποκλείεται από τα Μέσα Ενημέρωσης λόγω πολιτικών παρεμβάσεων, ενώ τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει και με την Ιερά Σύνοδο, κατηγορώντας την για υποταγή στην κυβέρνηση, με φόντο τη διαχείριση της πανδημίας.

Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να εμβολιάσει όλο τον κόσμο υποχρεωτικά.

Μάλιστα, οργάνωσε μεγάλη διαδήλωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, κατά την οποία οι συμμετέχοντες δεν τηρούσαν αποστάσεις και οι μάσκες ήταν ελάχιστες σε σχέση με το πλήθος που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κρατώντας… ελληνικές σημαίες, λάβαρα και εικόνες της Παναγίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο