Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυρίδου - Μπούρμπου: Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε

Κυρίδου – Μπούρμπου: Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε

Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου πήραν την πρόκριση στον τελικό της δικώπου, πετυχαίνοντας μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ, με τις δύο Ελληνίδες να δηλώνουν πως ακόμα δεν έχουν πιστέψει όσα πέτυχαν

Οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό της δικώπου, στην ολυμπιακή ρεγκάτα κωπηλασίας του Τόκιο, κάνοντας μια συγκλονιστική κούρσα στην 1η ημιτελική σειρά και ένα απίστευτο φίνις για να περάσουν από τέταρτες… πρώτες στα τελευταία μέτρα.

Οι ελληνίδες πρωταθλήτριες έκαναν μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ με 6:48.70, το οποίο όμως κατέρριψαν λίγα λεπτά αργότερα οι πρώτες της δεύτερης ημιτελικής σειράς Γκρέις Πρέντεργγκαστ και Κέρι Γκόουλερ από τη Νέα Ζηλανδία, με 6:47.41.

«Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Όσο βλέπαμε ότι πλησιάζουμε τις βάρκες που προπορεύονταν, τόσο βγάζαμε ενέργεια» δήλωσαν ασθμαίνοντας ακόμη από την προσπάθεια οι Μαρίδα Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου στη Μεικτή Ζώνη.

Οι ελληνίδες πρωταθλήτριες θα αγωνιστούν στον τελικό της δικώπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/7) στις 3:30 ώρα Ελλάδας, με στόχο το βάθρο, το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής γυναικείας κωπηλασίας, ύστερα από αυτό των Αλεξάνδρας Τσιάβου και Χριστίνας Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών το 2012 στο Λονδίνο.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024