Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Δύσκολη εβδομάδα, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα»

Μαρτίνς: «Δύσκολη εβδομάδα, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα»

Στα αρκετά προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Νέφτσι στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο Μπακού, επικρατώντας με 1-0 της Νέφτσι και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 2Χ2 κόντρα στους Αζέρους και πλέον περιμένουν τον επόμενο τους αντίπαλο, ο οποίος θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς-Μούρα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνας, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Νέφτσι, τονίζοντας τα αρκετά προβλήματα που προέκυψαν, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα. Είναι μερικές φορές που τα προβλήματα σου δίνουν δύναμη. Σε βοηθούν να γίνεις καλύτερος. Τα προβλήματα μας ένωσαν και γίναμε πιο δυνατοί. Ηρθαμε εδώ για να τα καταφέρουμε. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά. Τέλειοι. Πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί. Καταπληκτικοί. Τα έδωσαν όλα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Παίξαμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα.

Οι φίλαθλοι υποστήριζαν θερμά την ομάδα τους και αγωνιστήκαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν καλός. Εμείς όμως ήμασταν τακτικά αλάνθαστοι. Ειχαμε μεγάλη θέληση και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δώσαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αντίπαλο, αλλά ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Εάν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μας, που ήταν πολλές, δεν θα χρειαζόταν να βασανιστούμε τόσο πολύ».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024