Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Άργος καταργούν τις αφισοκολλήσεις

Στο Άργος καταργούν τις αφισοκολλήσεις

Yψηλά πρόστιμα επιβάλλει ο Δήμος Άργους Μυκηνών για αφισοκόλληση στα όρια ευθύνης του. Παρά την μεγάλη μείωση του φαινομένου μετά τις έντονες συστάσεις- προειδοποιήσεις του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου πριν λίγους μήνες, οι λίγες περιπτώσεις που καταγράφηκαν θα τιμωρηθούν.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή: «Οι κανόνες και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται χωρίς εξαιρέσεις για να παραμείνει ο Δήμος μας καθαρός, μια προσπάθεια που είναι συνεχής και θέλει συμμάχους όλους μας.

Είχαμε αναφέρει και πριν μερικούς μήνες και επαναλαμβάνουμε πως η αφισοκόλληση, στο δημόσιο χώρο, σε στύλους της ΔΕΗ, στους φωτεινούς σηματοδότες, σε δέντρα κ.α. από εκδηλώσεις, συναυλίες, πανηγύρια, εκθέσεις, κέντρα διασκέδασης, ΝΠΔΔ κ.ο.κ., δημιουργεί άσχημη εικόνα και υποβαθμίζει το περιβάλλον, προσβάλλει την αισθητική των πολιτών και δημιουργεί παράλληλα και προϋποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων αφού τα μηνύματα μέσω των αφισών αποσπούν την προσοχή των οδηγών ή λόγω της πιθανής αποκόλλησης τους και πτώσης στο οδόστρωμα.

Το 2020 η τεχνολογία, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, τα social media, δίνουν άπειρες δυνατότητες προβολής οποιονδήποτε υπηρεσιών, εκδηλώσεων κ.λπ.

Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε το φαινόμενο της αφισοκόλλησης στο Δήμο μας. Ας σεβαστούμε το δημόσιο χώρο ο οποίος ανήκει σε όλους μας. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε μια νέα αρχή.

Όλοι Μαζί να συμβάλουμε στην διατήρηση του περιβάλλοντος καθαρού» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πληροφορηθήκαμε πως τα πρόστιμα ξεκινάνε από 300 ευρώ. Στο δήμο Άργους Μυκηνών όπως συμπεραίνεται το όποιο πολιτικό κόστος δεν στέκεται εμπόδιο στο να τηρείται η νομιμότητα χωρίς εξαιρέσεις. Αυτό ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς η διαφωνεί είναι ένα βήμα μπροστά για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024