Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Pfizer: Νέο άλμα στις πωλήσεις εμβολίων

Pfizer: Νέο άλμα στις πωλήσεις εμβολίων

Σε επί τα βελτίω αναθεώρηση των εκτιμήσεων της κατά σχεδόν 30% για τις πωλήσεις εμβολίων μέσα στη χρονιά προχώρησε η αμερικανική Pfizer.

Την εκτίμηση της για τα επίπεδα πωλήσεων του εμβολίου της κατά του κοροναϊού αναθεώρησε επί τα βελτίω η αμερικανική Pfizer Inc., καθώς η πανδημία δεν λέει να καταλαγιάσει ωθώντας τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο σε αγώνα δρόμου για τον εμβολιασμό των πληθυσμών τους.

Συγκεκριμένα, η αμερικανική φαρμακευτική υποστήριξε πως οι πωλήσεις της θα αυξηθούν περαιτέρω κατά 28,8% στα 33,5 δισ. δολάρια, καθώς οι Pfizer/BioNTech προχώρησαν στην υπογραφή επιπλέον συμβολαίων που ανέβασαν το συνολικό αριθμό των δόσεων που θα προμηθεύουν στη διεθνή αγορά σε 2,1 δισ. δόσεις μόνο μέσα στη φετινή χρονιά.

Η προηγούμενη εκτίμηση, το Μάιο, έκανε λόγο για πωλήσεις της τάξεως των 26 δισ. δολαρίων με βάση συμφωνίες για την παροχή 1,6 δισ. δόσεων. Έκτοτε, η Pfizer ανέβασε… στροφές για την παραγωγή τριών δισ. ακόμη δόσεων.

Σημειωτέον πως, τόσο οι δαπάνες όσο και τα κέρδη από το εμβόλιο, μοιράζονται ανάμεσα στους δύο συνεταίρους ισότιμα 50:50.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024