
Η διπλή «μάχη» του Τσιτσιπά
Δύο αγώνες αναμένεται να δώσει αύριο Τετάρτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς έχει ματς τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με τη Μαρία Σάκαρη.
Διπλή αποστολή θα έχει αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αρχικά θα παίξει κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ από τη Γαλλία, νούμερο 28 στην παγκόσμια κατάταξη, γύρω στις 7 το πρωί στο Court 2 και αργότερα θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Μαρία Σάκκαρη στο διπλό, ενάντια στους Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Γκάμπι Νταμπρόφσκι από τον Καναδά.
Θα είναι μαι γεμάτη μέρα η αυριανή, στους άνδρες παίζουν και οι Φονίνι-Μενβέντεφ, Τζόκοβιτς-Νταβίντοβιτς, Νισικόρι-Ιβάσκα, Ζβέρεφ-Μπασιλασβίλι, Σαρντί-Μπρόντι, Σβάρτσμαν-Χατσάνοφ. Στις γυναίκες τα ζευγάρια είναι Παβλιουτσένκοβα-Μπέντσιτς, Τζόρτζι-Σβιτολίνα, Μπαντόσα-Βοντρούσοβα, Ριμπάκινα-Μουγουρούθα.
Διπλή αποστολή έχουν και οι Τζόκοβιτς, Καρένιο, Μπαντόσα, Μπέντσιτς, Παβλιουτσένκοβα, Μπάρτι (δύο διπλά), ενώ οι Μάρεϊ/Σάλσμπουρι παίζουν με Τσίλιτς/Ντόντιγκ για μια θέση στην τετράδα.
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση


