Ο αξεπέραστος συγγραφέας μας ταξιδεύει μέσα από τις ιστορίες του τυχοδιώκτη Στηβ σε όλον τον κόσμο και μας συστήνει με το απίστευτο χιούμορ του τον υπόκοσμο σε διάφορες πόλεις!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ παρουσιάζουν τον κορυφαίο χιουμορίστα όλων των εποχών

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ
Ανατρεπτικό χιούμορ, σάτιρα και σαρκασμός στα διαχρονικά έργα του μοναδικού συγγραφέα!

Αυτή την εβδομάδα

Στηβ, το χαρούμενο κάθαρμα

Ο αξεπέραστος συγγραφέας μας ταξιδεύει μέσα από τις ιστορίες του τυχοδιώκτη Στηβ σε όλον τον κόσμο και μας συστήνει με το απίστευτο χιούμορ του τον υπόκοσμο σε διάφορες πόλεις!

Ενα διαφορετικό tour!

Από το Αμβούργο, τη Μαδρίτη και το Παρίσι, μέχρι την Αλεξάνδρεια, το Σάο Πάολο και το Μεξικό!

Ο Στηβ είναι ένας σύγχρονος «Ρομπέν των δασών» , ένας «Αρσέν Λουπέν» της εποχής μας.  Ο κλέψας του κλέψαντος είναι το φαινομενικό του προφίλ. Κατά βάθος προσπαθεί να επιβιώσει με… τίμιες κομπίνες. Κλέβει τον απατεώνα, ξεγελά τον κλέφτη και αποκαθιστά την παρανομία αποκομίζοντας την… «προμήθειά» του.

Η φιλοσοφία του είναι «μη κλέβεις φτωχό». Ζει σαν κοσμοπολίτης και εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις όπως και αν του έρθουν. Kαταφέρνει να ξεγελά όλους όσους αποφασίζει να… εκμεταλλευτεί.

Δεν υπάρχει τόπος γι αυτόν. Πάει παντού και μπλέκεται παντού, άλλοτε ηθελημένα και άλλοτε κατά λάθος. Προσαρμόζεται γρήγορα και κατορθώνει πάντα να επιβιώνει.

Ο Στηβ με τον πιο γλυκό τρόπο καταφέρνει να είναι ένα… χαρούμενο κάθαρμα.

Τα αξεπέραστα έργα του Νίκου Τσιφόρου, του συγγραφέα που με το ανατρεπτικό χιούμορ, τη σάτιρα και τον σαρκασμό κατάφερε να έχει ένα κοινό τόσο φανατικό όσο λίγοι ομότεχνοί του, κυκλοφορούν με «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ». Στο πλούσιο θεατρικό, συγγραφικό και κινηματογραφικό έργο του, ο Νίκος Τσιφόρος υπερασπίστηκε το «λούμπεν προλεταριάτο», διακωμώδησε τους νεόπλουτους της εποχής και αντιτάχθηκε στον δεσποτισμό ασκώντας  ευφυέστατη κοινωνική κριτική.

Η διαχρονικότητα του έργου του Νίκου Τσιφόρου περιγράφεται εύστοχα στο βιβλίο του Νίκου Καμπάνη «Φροντιστήριο Ζωής από τον Νίκο Τσιφόρο»: «Διαχρονικός συγγραφέας ο Τσιφόρος, έγραψε με την ίδια άνεση για τα κουσούρια των «Σταυροφόρων» και για τις ανθρώπινες αδυναμίες των «Παιδιών της Πιάτσας». Βασικό του πιστεύω που βγαίνει έντονα μέσα από τα γραπτά του, είναι ότι οι άνθρωποι παραμένουν ίδιοι στο πέρασμα των αιώνων. Αλλάζουν μόνο κοστούμια, όπλα και γλώσσες επικοινωνίας. Κατά τα άλλα γεννιούνται με προβλήματα, μεγαλώνουν με περισσότερα προβλήματα και πεθαίνουν με ακόμα πιο πολλά προβλήματα, αφού στο μεταξύ έχουν ερωτευθεί μία, δύο, τρεις, δέκα φορές, έχουν βοηθήσει στη διαιώνιση του ανθρώπινου γένους, έχουν πει εκατοντάδες ψέματα και έχουν αντιληφθεί ακόμα περισσότερες πικρές αλήθειες».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr