Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρανόηση για «δεύτερη» νόσηση με κοροναϊό του Γεωργιάδη - Τι δήλωσε ο ίδιος

Παρανόηση για «δεύτερη» νόσηση με κοροναϊό του Γεωργιάδη – Τι δήλωσε ο ίδιος

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι «Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω κοροναϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός»

Μπέρδεμα δημιουργήθηκε το πρωί της Τρίτης όταν αναφέρθηκε λανθασμένα ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης νοσεί για δεύτερη φορά από κοροναϊό. Με νέο του tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που νοσεί και όχι η δεύτερη.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι «Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω κοροναϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός».

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τρίτης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποκάλυψε πως αν και είναι πλήρως εμβολιασμένος, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Τα συμπτώματα που είχε ο Υπουργός

Ο υπουργός Ανάπτυξης διαπίστωσε, μέσω μοριακού τεστ, ότι είναι θετικός στον κοροναϊό, αν και πλήρως εμβολιασμένος.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω Διαδικτύου, ενώ όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και έχουν κάνει το εμβόλιο δεν χρειάζεται να αυτοαπομονωθούν.

Η πλήρης ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορoναϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024