«Φωτιά» στη Σαντορίνη βάζει η Σόφη Πασχάλη. Η εντυπωσιακή καλλονή αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων και παράλληλα ανεβάζει τη θερμοκρασία στο κόκκινο.
Η γνωστή γυμνάστρια αγαπάει να μοιράζεται πλήθος στιγμών της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media. Ακριβώς αυτό έπραξε και το απόγευμα της Τρίτης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, για ακόμα μια φορά, η Σόφη Πασχάλη επέλεξε να μας αφήσει άφωνους με τη φωτογραφία της. Φόρεσε το μαγιό της, πόζαρε μ θέα το ηφαίστειο και τα likes έπεσαν «βροχή».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.