Γκιώνης: Λυπηρό να μη βλέπει ο κόσμος ένα ωραίο άθλημα
Στο περιστατικό με τη μη μετάδοση του αγώνα του στο Τόκιο από την ΕΡΤ αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης
Μετά τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια, η ΕΡΤ έκανε ακόμη μία… γκάφα, καθώς ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη κόντρα στον Αχμέντ Σαλέχ, όπου ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρόκριση, δεν μεταδόθηκε από το κανάλι.
Ο Γκιώνης πήρε θέση για το περιστατικό και δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική προβολή, αλλά ανέφερε πως είναι λυπηρό να μην έχει ο κόσμος τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα ωραίο άθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε στο STAR:
«Είναι λυπηρό και αυτήν τη φορά ο κόσμος να μην έχει τη δυνατότητα να δει ένα ωραίο άθλημα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπική προβολή. Ελπίζω στην πορεία να βρεθεί λύση και όλα τα αθλήματα να προβάλλονται».
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
- Έσε στο «in» μετά τη νίκη επί της Ρακόφ: «Ήταν ένα καλό τεστ» (vid)
- Ο ‘Αρης στην Πτολεμαΐδα για προετοιμασία (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442