Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντζελα Γκερέκου: Συγκινεί η ανάρτησή της ανήμερα των γενεθλίων του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου: Συγκινεί η ανάρτησή της ανήμερα των γενεθλίων του Τόλη Βοσκόπουλου

Η σύζυγος του σπουδαίου τραγουδιστή τα είπε όλα με μια φωτογραφία.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Άντζελα Γκερέκου από τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου. Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 από ανακοπή καρδιάς στο 251 νοσοκομείο και ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο.

Ήταν 81 ετών και σήμερα αν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του. Η ηθοποιός, που έζησε μαζί του τα τελευταία 25 χρόνια και απέκτησε ένα παιδί, την Μαρία, δεν τον ξεχνά. Έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και συγκίνησε τους πάντες.

Κοινοποίησε ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο σε ένα μαύρο φόντο και στη λεζάντα έγραψε «26 Ιουλίου», ημερομηνία που γεννήθηκε ο αείμνηστος τραγουδιστής. Δίπλα έβαλε και μια καρδιά.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Το δημόσιο «ευχαριστώ της:

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (24/7) η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό το δικό της και της κόρης της, Μαρίας Βοσκοπούλου, και αναφέρθηκε και στα έξοδα της κηδείας του τραγουδιστή. Με ανάρτησή της υπογράμμισε τα εξής:

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024