Συγκλονίζει 37χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες από την Μυτιλήνη η οποία κατήγγειλε ότι την βίασε ένας 70χρονος. Η νεαρή την περασμένη Δευτέρα έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως την κακοποίησε σεξουαλικά ένας 70χρονος.
Η καταγγελία κινητοποίησε την Αστυνομία που άρχισε αμέσως έρευνα και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 37χρονη. Η ιατροδικαστής βρήκε στοιχεία συμβατά με όσα υποστήριξε η νεαρή.
Σχηματίστηκε δικογραφία, ο 70χρονος οδηγήθηκε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα Μυτιλήνης, απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).