Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξυλοδαρμός 15χρονου: Η καταγγελία της μητέρας - «Τον χτυπούσαν ανελέητα»

Ξυλοδαρμός 15χρονου: Η καταγγελία της μητέρας – «Τον χτυπούσαν ανελέητα»

Ο ξυλοδαρμός του 15χρονου στον Εύοσμο από συμμορία έχει προκαλέσει σοκ, με τη μητέρα να δίνει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών.

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός του 15χρονου στον Εύοσμο με τη μητέρα του να καταγγέλλει ότι το παιδί χτυπήθηκε βάναυσα, χωρίς κανένας να τον βοηθήσει. «Δεν πίστευα ότι θα συμβεί στο δικό μου παιδί, να μη συμβεί σε άλλο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» η μητέρα του παιδιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην πλατεία του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Περιγράφοντας το περιστατικό, είπε πως, το παιδί είχε πάει βόλτα και όταν «πολύ πριν τις 9» και καθόταν στην πλατεία Ευόσμου, όταν μία παρέα επτά παιδιών του είπαν ότι θέλουν να του μιλήσουν, επειδή «τους έβγαζε φωτογραφίες».

«Πρόκειται για συμμορία»

«Είναι συμμορία που έδρασε και μετά τον ξυλοδαρμό του παιδιού μου, έψαξαν το κινητό του, το άλλο παιδί το χαστούκισαν κι έπεσαν τα γυαλιά του», είπε η γυναίκα και συνέχισε λέγοντας πως «εντελώς ξαφνικά ήρθαν κι άλλα παιδιά, το κλώτσησαν ανελέητα στο κεφάλι, το χτύπησαν στο κεφάλι και στο πρόσωπο». Το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιματώματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το συγκλονιστικό είναι ότι, όπως λέει η μητέρα του, «δεν επενέβη κανείς. Μόνο μια κοπέλα τους φώναξε και του έδωσε λίγο νερό. Ένας άλλος κύριος πλησίασε, αλλά είχαν τόσο μένος που δεν σταμάτησαν». «Όποιος γνωρίζει κάτι να μη φοβηθεί, να επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Αστυνομία», απηύθυνε έκκληση η γυναίκα, που δίνει αμοιβή για την εύρεση των δραστών. Τέλος, έκανε έκκληση για περισσότερος φωτισμό και περισσότερη αστυνόμευση», για να «μη φοβάται το παιδί μου να βγει».

Δείτε τις δηλώσεις της μητέρας του 15χρονου

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024