
Γραβάνης: 4 στους 10 ανεμβολίαστους θα μολυνθούν μέχρι τέλος του έτους
Σύμφωνα με τους επιστήμονες η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, περίπου 95%, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι μη εμβολιασμένοι.
Έκκληση στους ανεμβολίαστους πολίτες να εμβολιαστούν απηύθυνε ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης.
Όπως είπε, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μολυνθεί περίπου 4 στους 10 ανεμβολίαστους, δηλαδή ποσοστό 35-40% και από αυτούς το 10%-15% θα πάει στο νοσοκομείο κ ένα 5% δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, περίπου 95%, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι μη εμβολιασμένοι.
Την ίδια ώρα, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί κατά 539% από τις αρχές του μήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την 1η Ιουλίου είχαν γίνει 33 εισαγωγές και χθες έφτασαν τις 178.
- Γιατί είναι περίπλοκη η επιστροφή του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό
- Άγγελος Δεληβορριάς: Το χρέος ενός μουσείου
- Σοβαρή καταγγελία για εγκατάλειψη αμιάντου σε δρόμο στα Χανιά
- Κρήτη: Επιχείρηση του ελληνικού FBI στα Βορίζια – Οικογένεια καταπάτησε χωράφια και πήρε επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φως στο Τούνελ: Απόλυτη επικράτηση την Παρασκευή 15 Μαΐου
- Έμπολα: Διεθνή συναγερμός από τον ΠΟΥ – «Είναι μια επιδημία που θα εξαπλωθεί πολύ γρήγορα»


