Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπές με αυτά τα 4 ζώδια; Ξεχάστε το!

Διακοπές με αυτά τα 4 ζώδια; Ξεχάστε το!

Θα σας τις βγάλουν στην καλύτερη ξινές...

Εννοείται ότι το παρόν κείμενο έχει χιουμοριστική διάθεση και έτσι συστήνουμε να διαβαστεί. Ειδάλλως, η μισή Ελλάδα δεν θα πήγαινε διακοπές με την παρέα, το ταίρι ή την οικογένειά της!

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα 4 ζώδια θα σας την δυσκολέψουν την ζωούλα στις διακοπές. Πάρτε βαθιά ανάσα και συνεχίστε την ανάγνωση. Μήοως ανήκετε σε κάποιο από αυτά;

Αν ναι, ευκαιρία να «χαλαρώσετε» λίγο και να μην βασανίζετε αυτούς που αγαπάτε!

Παρθένος

Ποιος κάνει πρόγραμμα στις διακοπές του; Όλοι χύμα δεν είμαστε; Όχι, θα σου απαντήσουμε! Η Παρθένος έχει κάνει τα πλάνα της… Είναι αυτή που θα βάλει το ξυπνητήρι 7.30 το πρωί, που ο ήλιος δεν είναι ακόμα καυτός για να πάει να δει τα αξιοθέατα του τόπου, ανεξάρτητα αν κοιμηθήκατε στις 6:00 γιατί πίνατε τον Βόσπορο. «ΟΚ, όλα καλά» θα πεις, «εμένα τι με νοιάζει; ας πάει όπου θέλει».

Σε νοιάζει και σε παρανοιάζει γιατί θα επιμένει να πάτε μαζί γιατί δε γίνεται να επισκεφτήκατε το συγκεκριμένο μέρος και να μη δείτε το παλιό κάστρο, το αρχοντικό του τάδε, την αρχαία πόλη, το μουσείο, το μνημείο και ό,τι τέλος πάντων θεωρείται σήμα κατατεθέν…

Κακός μπελάς!

Καρκίνος

Δύστροπος και απιτητικός. Το ένα θα του ξινίζει, το άλλο θα του βρωμάει.  Αν του αρέσει κάτι πολύ, θα θέλει εκεί να πηγαίνετε συνεχώς. Το πιο πιθανό είναι, βέβαια, να μην του πολυαρέσει και τίποτα. Αν δε συγκινηθεί από τον τόπο, δεν θα θέλει να ξεκολλά. Με μαντήλια λευκά και δάκρυα θα αποχαιρετά το μέρος κι εσύ στα χαμένα…

Κάνε κουράγιο, τουλάχιστον μιλάμε για το πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο.

 Ταύρος

Ο Ταύρος δε θα θέλει να χαλάει λεφτά για οτιδήποτε άλλο πέρα από το φαγητό… Εκεί θα τα ακουμπάει κανονικότατα (και τρώει και πολύ), αλλά σε ταβέρνα καλή, παραδοσιακή και τίμια. Γκουρμεδιές και τα τοιαύτα, περιπετειώδη σποτ και λοιπές εκπλήξεις, μην πολυπεριμένεις.

Λίγο βαρετούληδες οι Ταύροι, συγγνώμη κιόλας.

 Υδροχόος

Λίγο στον κόσμο του, λίγο της απομόνωσης, πολύ της τρέλας. Δεν λέμε τίποτα πιο συγκεκριμένο, γιατί με τους Υδροχόους όλα, μα όλα, είναι πιθανά. Προσοχή στους τσακωμούς μαζί του! Θα καταστραφούν οι διακοπές-εγγυημένα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024