
Στέλιος Μάινας: «Εγκληματικό η γυναίκα στα μάτια ενός άνδρα να είναι υποδεέστερη»
«Το πώς μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και ποια είναι η θέση της γυναίκας μέσα στην κοινωνία, το αποδεικνύει καθημερινά αυτή η βία, η οποία δεν συμβαίνει μόνο στα θέατρα, αλλά είναι θέμα όλης της κοινωνίας», δηλώνει ο Στέλιος Μάινας
Τη δική του ηχηρή απάντηση έδωσε ο Στέλιος Μάινας, σχολιάζοντας περιστατικά έμφυλης βίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εντός και εκτός του καλλιτεχνικού χώρου, στη χώρα μας.
Ο Στέλιος Μάινας μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, δηλώνει συγκλονισμένος από τα εν λόγω περιστατικά, ενώ δεν παραλείπει να καταδικάσει κάθε μορφή βίας με θύματα γυναίκες και να υπογραμμίσει την ευθύνη που έχουμε όλοι για την εξάλειψή της.
Συγκεκριμένα ο Στέλιος Μάινας αναφέρει τα εξής:
«Η πατριαρχία και η βία απέναντι στις γυναίκες είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει σύσσωμη η κοινωνία μας, όχι μόνο με τιμωρητικά μέτρα, αλλά και με την παιδεία.
Το πώς μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και ποια είναι η θέση της γυναίκας μέσα στην κοινωνία, το αποδεικνύει καθημερινά αυτή η βία, η οποία δεν συμβαίνει μόνο στα θέατρα, αλλά είναι θέμα όλης της κοινωνίας.
Είναι εγκληματικό ότι η γυναίκα στα μάτια ενός άνδρα είναι υποδεέστερη. Πρέπει να κάνουμε πράξη την ισότητα και την αγάπη για τον άλλον άνθρωπο. Αυτά τα λέω και στον γιο μου.
Γιατί η συμπεριφορά του προς την κοπέλα του αντικατοπτρίζει τους γονείς του, το σχολείο του και τους φίλους του».
- ΕΛΑΣ: Ο γραμματέας της ΝΔ επιλέγει τον διχασμό και την εμφυλιοπολεμικη ρητορική, δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο της αθλιότητας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ηχηρή παραίτηση επιφανούς Έλληνα της ομογένειας από τη ΝΔ με αιχμές προς την κυβέρνηση
- Ο Ντιαρά πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-0 για τη Σενεγάλη (vid)
- Αντιμέτωπο με αποπνικτική ζέστη μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ



