Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο-σοκ: Ετοιμαζόταν για bungee jumping, μπέρδεψε το σινιάλο και πήδηξε χωρίς να την έχουν δέσει

Βίντεο-σοκ: Ετοιμαζόταν για bungee jumping, μπέρδεψε το σινιάλο και πήδηξε χωρίς να την έχουν δέσει

Μπέρδεψε το σινιάλο για το σύντροφό της και έπεσε χωρίς να είναι δεμένη

Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο βρηκε τραγικό θάνατο μία γυναίκα στην Κολομβία, όταν επιχείρησε να κάνει bungee jumping πηδώντας από μια γέφυρα, χωρίς όμως να είναι δεμένη, αφότου μπέρδεψε το σινιάλο που έκανε το προσωπικό στον φίλο της.

Η 25χρονη Γιετσένια Μοράλες έπεσε από ύψος 45 μέτρων από την οδογέφυρα στην Αμάγκα της βόρειας Κολομβίας, την Κυριακή. Η δικηγόρος ετοιμαζόταν να κάνει το πρώτο της bungee jumping στο δημοφιλές σημείο, όπου είχε πάει με τον φίλο της. Ο σύντροφός της ήταν πιο μπροστά στη σειρά για να κάνει το άλμα, όταν πλησίασαν στην άκρη της πλατφόρμας.

Μπέρδεψε το σινιάλο για το σύντροφό της και έπεσε χωρίς να είναι δεμένη

Όταν το προσωπικό έδωσε το σήμα στον φίλο της για να πηδήξει, η Μοράλες το παρερμήνευσε νομίζοντας πως επρόκειτο για εκείνη παρά το γεγονός ότι δεν είχαν προλάβει ακόμη να δέσουν το σχοινί στους αστραγάλους της.

Έπεσε στην κοιλάδα και βρήκε τραγικό θάνατο με τον σύντροφό της να τρέχει να τη βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της πτώσης της και προσπάθησε απεγνωσμένα να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ο Γκουστάβο Γκούζμαν, δήμαρχος του δήμου Φρεντόνια, δήλωσε στην El Tiempo: «Μπερδεύτηκε. Το σινιάλο ήταν για το αγόρι της επειδή ήταν ήδη δεμένος με τον εξοπλισμό ασφαλείας. Της είχαν βάλει μόνο το σκοινί στη μέση, έτσι μπερδεύτηκε και έπεσε».

Έπαθε καρδιακή προσβολή προτού φτάσει στο έδαφος

Ο φίλος της εξακολουθεί να λαμβάνει θεραπεία ως αποτέλεσμα των τραυματισμών που υπέστη σπεύδοντας να την βοηθήσει και λέγεται ότι είναι σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί του νοσοκομείου δήλωσαν ότι η Μοράλες υπέστη καρδιακή προσβολή πριν φτάσει στο έδαφος.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024