Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μίνα Σουβάρι: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση σεξουαλικής κακοποίησης που δέχθηκε ως ανήλικη

Μίνα Σουβάρι: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση σεξουαλικής κακοποίησης που δέχθηκε ως ανήλικη

Η Μίνα Σουβάρι, αποκάλυψε πως από την ηλικία των 12 ως και τα 20 της, υπήρξε θύμα διαρκούς σεξουαλικής κακοποίησης.

Tη δική της επώδυνη εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης, που υπέστη κατά την παιδική της ηλικία, αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της οσκαρικής ταινίας American Beauty, Μίνα Σουβάρι.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό People, η Μίνα Σουβάρι, αποκάλυψε πως από την ηλικία των 12 ως και τα 20 της, υπήρξε θύμα διαρκούς σεξουαλικής κακοποίησης.

«Από την ηλικία των 12 εώς τα 20 μου, με κακοποιούσαν συστηματικά», είπε η ηθοποιός, μιλώντας για τα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο «The Great Peace».

«Ήμουν 13, όταν με βίασε ο KJ, ένας φίλος του μεγαλύτερου αδερφού μου. Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα», εξομολογείται.

«Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε. Με αποκάλεσε «π….». Από τότε, ποτέ δεν κατάφερα να εκφραστώ σεξουαλικά με υγιές τρόπο. Η επιλογή μου είχε χαθεί και ένιωθα ότι δεν με βλέπουν και δεν με ακούν. Τότε διαμόρφωσα την δική μου εικόνα για τον εαυτό μου, ότι αυτή είναι η αξία μου», εξήγησε η Σουβάρι.

Ύστερα, στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών, η ηθοποιός έπεσε θύμα του μάνατζερ της.

Όπως αποκάλυψε, την «ανάγκασε» να έχει μια σεξουαλική σχέση μαζί του και εκείνη θεώρησε ότι δεν είχε άλλη επιλογή, αφού εκείνη την περίοδο δεν είχε καν ένα σταθερό σπίτι. Όλη αυτή η πίεση και η κακοποίηση, την οδήγησε στα ναρκωτικά.

«Ένιωθα ότι δεν είχα επιλογές. Ότι δεν άξιζα μια διαφορετική ζωή. Στράφηκα σε οποιαδήποτε μορφή φαρμάκων, μπορούσα να βρω για να τα βγάλω πέρα. Προσπαθούσα να επιβιώσω», αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι την περίοδο εκείνη, η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειό της, εκείνη ένιωθε αδύναμη, επιρρεπής και ευαίσθητη.

Τότε βρέθηκε στον δρόμο της ο «Τάιλερ», ο τρίτος άνθρωπος, που την κακοποίησε. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πολλά χρόνια δίπλα σε κακοποιητικούς ανθρώπους, δεν έβλεπε το λάθος σε εκείνους, αλλά στην ίδια.

«Σκεφτόμουν πως μάλλον έτσι είναι οι σχέσεις: τα ουρλιαχτά, οι βρισιές και η κακοποίηση», εξηγεί η ηθοποιός.

Πλέον, η Μίνα Σουβάρι νιώθει πως έχει ξεφύγει από όλη αυτή την κατάσταση και είναι έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της, προκειμένου να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες, που ίσως ζουν παρόμοιες καταστάσεις να βρουν την δύναμη να φύγουν.

«Αυτή είναι η αλήθεια μου. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλο να δει την αξία του. Αν μπορώ να μειώσω τον πόνο κάποιου, θέλω να το κάνω. Εγώ τότε, δεν είχα κανέναν», καταλήγει.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024