
Σοκ στην Καλλιθέα: Ηλικιωμένος βρέθηκε καρφωμένος σε κάγκελα έξω από πολυκατοικία
Σοκαριστική ήταν για τους περαστικούς, τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες η εικόνα ηλικιωμένου που βρέθηκε πριν τα μεσάνυχτα καρφωμένος σε κάγκελα περιβάλλοντα χώρου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.
Σοκ προκαλεί ο θάνατος ηλικιωμένου που βρέθηκε καρφωμένος σε κάγκελα περιβάλλοντος χώρου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.
Συγκλονιστική εικόνα
Περίπου τρία τέταρτα πριν τα μεσάνυχτα κλήθηκε η Πυροσβεστική προκειμένου ν’ απεγκλωβίσει άντρα που είχε καρφωθεί σε κάγκελα έξω από πολυκατοικία επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 261, στην Καλλιθέα.
Αμέσως δόθηκε εντολή και 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα μετέβησαν στο σημείο.
Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν συγκλονιστική. Ο άντρας, περίπου 80 ετών σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ήταν καρφωμένος στα κάγκελα τα οποία είχαν διαπεράσει το σώμα του, σε χώρο με ζαρντινιέρες και φυτά μπροστά από την πολυκατοικία .
Ερευνα από την αστυνομία
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο άτυχος άντρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος με αποτέλεσμα να καρφωθεί στα κάγκελα.
Γίνονται έρευνες για τα αίτια της πτώσης του αλλά από τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
- Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή – Τη Μ. Τρίτη οι υπόλοιποι έντεκα
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με τρεις καθηλωτικές υποθέσεις
- Άσκηση ετοιμότητας στο Δήμο Αγίου Νικολάου
