Σοκ στην Καλλιθέα: Ηλικιωμένος βρέθηκε καρφωμένος σε κάγκελα έξω από πολυκατοικία
Σοκαριστική ήταν για τους περαστικούς, τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες η εικόνα ηλικιωμένου που βρέθηκε πριν τα μεσάνυχτα καρφωμένος σε κάγκελα περιβάλλοντα χώρου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.
Σοκ προκαλεί ο θάνατος ηλικιωμένου που βρέθηκε καρφωμένος σε κάγκελα περιβάλλοντος χώρου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.
Συγκλονιστική εικόνα
Περίπου τρία τέταρτα πριν τα μεσάνυχτα κλήθηκε η Πυροσβεστική προκειμένου ν’ απεγκλωβίσει άντρα που είχε καρφωθεί σε κάγκελα έξω από πολυκατοικία επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 261, στην Καλλιθέα.
Αμέσως δόθηκε εντολή και 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα μετέβησαν στο σημείο.
Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν συγκλονιστική. Ο άντρας, περίπου 80 ετών σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ήταν καρφωμένος στα κάγκελα τα οποία είχαν διαπεράσει το σώμα του, σε χώρο με ζαρντινιέρες και φυτά μπροστά από την πολυκατοικία .
Ερευνα από την αστυνομία
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο άτυχος άντρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος με αποτέλεσμα να καρφωθεί στα κάγκελα.
Γίνονται έρευνες για τα αίτια της πτώσης του αλλά από τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα