Αεροδιακομιδή ασθενών κοροναϊού από δημοφιλή νησιά είναι σε εξέλιξη, καθώς δεν υπάρχουν νοσοκομεία προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάστασή τους.
Πρόκειται για δύο ασθενείς με κοροναϊό από την Πάρο, μία γυναίκα 84 ετών και ένα άνδρα 50 ετών, που μεταφέρονται στην Αθήνα, στο Αττικό Νοσοκομείο για να αξιολογηθεί η κατάστασή τους. Ακόμα μία γυναίκα 45 ετών από τη Μύκονο, θα μεταφερθεί και αυτή στην Αθήνα, μετά από εντολή των γιατρών.
Την ίδια στιγμή η ανησυχία στρέφεται για ακόμα μία φορά στο ΕΣΥ, καθώς αύξηση των κρουσμάτων θα σημάνει και αύξηση νοσηλειών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, στη Μύκονο καταγράφηκαν σήμερα 24, ενώ στην Πάρο 22.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας