Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τουρέ ξανάσμιξε με τον Τσιμίκα

Ο Τουρέ ξανάσμιξε με τον Τσιμίκα

Ο Ιβοριανός βρέθηκε στην Αυστρία και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της βρετανικής ομάδας, ενώ συνομίλησε με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους αστέρες των Reds – «Χάρηκα που σε ξαναείδα αδερφέ», το μήνυμα του Κώστα Τσιμίκα

Στην Αυστρία βρίσκεται η Λίβερπουλ, με τους Reds να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Την Πέμπτη (22/7) μάλιστα παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της βρετανικής ομάδας ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και ένας από τους καλύτερους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές των τελευταίων δεκαετιών.

Ο λόγος για τον Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις που κάνει προπονήσεις η Λίβερπουλ και συνομίλησε με τον τεχνικό των Reds, Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές της βρετανικής ομάδας, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Κώστας Τσιμίκας. Οι δύο τους γνωρίζονται πολύ καλά, αφού συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό.

«Χαίρομαι που συνάντησα τον κόουτς Κλοπ και παρακολούθησα από κοντά την προπόνηση της Λίβερπουλ. Κορυφαίος προπονητής και ταπεινός άνθρωπος. Πραγματικά, απόλαυσα τις στιγμές με τον κόουτς Κλοπ και με τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ», ανέφερε ο Γιάγια Τουρέ, με τον Ιβοριανό να συνοδεύει την ανάρτηση με τις φωτογραφίες που έβγαλε με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες της βρετανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε με τους Μανέ, Φαν Ντάικ και Σαλάχ, ενώ ως stories ανέβασε τις φωτογραφίες που έβγαλε με τους Οριγκί, Κεϊτά και Τσιμίκα. Ο διεθνής μπακ μάλιστα έκανε repost την ανάρτηση του Γιάγια Τουρέ και τη συνόδευσε με τη φράση: «Χάρηκα που σε είδα ξανά αδερφέ».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αφρικανός είχε δύο θητείες στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Την πρώτη φορά ήρθε στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2005 και παρέμεινε για έναν χρόνο, ενώ τη δεύτερη φορά ήρθε το καλοκαίρι του 2018 και αποχώρησε τον Δεκέμβριο. Συνολικά με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε 34 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στην καριέρα του έπαιξε επίσης σε Μάντσεστερ Σίτι (316 συμ., 79 γκολ και 50 ασίστ), Μπαρτσελόνα (118 συμ., 6 γκολ, 8 ασίστ), Μονακό (30 συμ., 5 γκολ 7 ασίστ), Μπέβερεν (75 συμ., 3 γκολ και 2 ασίστ), Μέταλουργκ (12 συμ., 2 γκολ) και Γκιντάο (14 συμ. 2 γκολ, 3 ασίστ). Πλέον, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, συνεχίζει να είναι βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου ως προπονητής.

Δείτε τις εικόνες:

Δείτε την ανάρτηση του Τσιμίκα:

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024