«Η αγάπη μου για την Ελλάδα ξεκίνησε όταν ήμουν 14 ετών», είπε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA

Ο Ινιάκο Λαμουά μπορεί να είναι Ισπανός, ωστόσο στην Ελλάδα είναι πιο δημοφιλής από ό,τι στη χώρα του, καθώς η αγάπη του για τη χώρα μας τον οδήγησε στο να μάθει άπταιστα ελληνικά, και να κάνει θραύση στο ελληνικό κοινό του TikTok!

«Η αγάπη μου για την Ελλάδα ξεκίνησε όταν ήμουν 14 ετών. Τότε ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, ερωτεύτηκα τη χώρα σας, και αποφάσισα να μάθω τη γλώσσα. Δε βρήκα σχολεία ελληνικών στην Ισπανία και αποφάσισα να τα μάθω μόνος μου, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική, μιλώντας με φίλους μου Έλληνες. Τώρα είμαι 26 ετών και συνεχίζω», είπε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.

«Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή, αλλά αν κάτι σου αρέσει πολύ είναι πιο εύκολο να το καταφέρεις. Αυτό μου συμβαίνει με τα ελληνικά», εξήγησε.

«Τώρα που ήρθα στην Αθήνα με έχουν σταματήσει αρκετές φορές στο δρόμο και μου λένε ότι τους αρέσουν τα βίντεό μου και μπράβο για τα ελληνικά μου», περιέγραψε ο Ισπανός φιλέλληνας.

«Έχω έρθει για διακοπές. Πήγα Μύκονο, τώρα ήρθα στην Αθήνα και θα πάω και σε άλλες περιοχές της χώρας σας να τις δω», ανέφερε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr