Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος. Οι γιατροί του αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο μπορεί να απολογηθεί σήμερα, όπως και ήταν προγραμματισμένο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της, καθώς ο 30χρονος καθ’ ομολογία δράστης μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο υγείας της Νάξου.

Σύμφωνα με το MEGA, oι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, καθώς κάποιοι μιλούν για απόπειρα αυτοκτονίας και κάποιοι για επιληπτική κρίση, με πιθανότερο σενάριο το δεύτερο.

Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος. Οι γιατροί του αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο μπορεί να απολογηθεί σήμερα, όπως και ήταν προγραμματισμένο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης

Περισσότερο «φως» στη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της, αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής με την έκθεσή του, από την οποία θα φανεί αν ο δράστης ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα λίγο πριν την ρίξει στα βράχια.

Ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, και σήμερα αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, σε περίπτωση – βέβαια – που η κατάσταση της υγείας του το επιτρέπει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται να θεωρεί σίγουρο τον ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς και αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλας προήλθε από γροθιά. Ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή ξυλοκοπήθηκε νωρίτερα.

Θα επικαλεστεί ψυχική νόσο ο 30χρονος

Την ίδια στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δε συμβαίνει.

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Οι αστυνομικοί που μίλησαν με τον καθ΄ ομολογίαν δράστη, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν έχει περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία, ωστόσο εκτιμούν πως μόλις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει θα ανακαλέσει τα πάντα στη μνήμη του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024